ЧЛЕНОВИ

Придобивки за членови

R

СОРАБОТКА

R

БЕСПЛАТНО ПРОМОВИРАЊЕ

R

РАЗМЕНА НА ЗНАЕЊА

R

ВМРЕЖУВАЊЕ

R

ПАРТНЕРСТВА

R

ИНИЦИЈАТИВИ

НАЈЧЕСТО ПОСТАВУВАНИ ПРАШАЊА

1. КОЈ МОЖЕ ДА СТАНЕ ЧЛЕН?

Секој спортски клуб, граѓанска организација или други засегнати страни од Европа кои се заинтересирани за обезбедување и подобрување на образованието во и преку спортови е добредојден да аплицира за членство.

2. ДАЛИ Е ЧЛЕНСТВОТО БЕСПЛАТНО?

Да. Членството е целосно бесплатно.

3. КАКО ДА ЈА АПЛИЦИРАМ МОЈАТА ОРГАНИЗАЦИЈА/КЛУБ ЗА ЧЛЕНСТВО?

Процесот на аплицирање е едноставен и јасен. Само пополни го формуларот за регистрација на страната за регистрирање. Кога ќе го поднесете формуларот, ќе ги провериме вашите одговори и ќе добиете потврден мејл откако вашиот профил ќе биде активен.

Оваа мрежа ги собира локалните спортски клубови, граѓанските организации и другите засегнати страни на едно место кои се подготвени да работат на подобрување на имплементацијата на образованието во и преку спортови. Со ова ние сакаме да го направиме неформалното образование попривлечно за младите луѓе и да им дадеме образовен карактер на спортските активности.

 

ЧЛЕНОВИ

Име: Либеро

Земја: Србија

Тип: Младинска организација

Е-пошта: office@libero.org.rs

 

Име: Интеркултура

Земја: Северна Македонија

Тип: Младинска организација

E-пошта: contact@interkultura.org.mk

 

Име: EduNorth

Земја: Хрватска

Тип: Младинска организација

Е-пошта: info@edunorth.hr

 

Име: КК Церак

Земја: Србија

Тип: спортски клуб

Епошта: info@kkcerak.rs

 

Име: ФК Винер

Земја: Северна Македонија

Type: Спортски клуб

Е-пошта: fkvinersport@gmail.com

Име: КИТРО

Земја: Хрватска

Тип: Спортски клуб

Е-пошта: okkitro@gmail.com

Име: Спортски савез Чукарице

Земја: Србија

Тип: Локално спортско друштво

Е-пошта: office@sscukarice.rs

 

Име: Општина Бутел

Земља: Северна Македонија

Тип: Локалната власт

Е-пошта: info@opstinabutel.gov.mk

Име: Градот Вараждин

Земја: Хрватска

Тип: Локалната власт

Е-пошта: prosvjeta@vzz.hr

Проектот "INThROugh - Power of cross-sectoral synergy between education and sport" е кофинансиран од Erasmus+ програмата на Европската Унија.